20-milaren 23 April

23april

Deltagare i 20-milaren redo för start.

“Vilken Trevlig cykeltur det vart idag,kanon väder och mycket trevligt sällskap.Sen även historisk dag,första gången nån Kvinna Cyklat med på Randonneur turer här i Sundsvall och ínte vilken Tjej som helst heller ;-) ,cyklade på Trekking Cykel dämpad sådan.Kan lova att det går mycket tyngre med sån. :-) Ja det vart en Härlig dag med Glada och Positiva Cyklister.Så tack för en trevlig dag till Anders Visen,Joachim Lindehall,Joahan Linder,Mardtin Stattin,Stig Larsson och sist hårdingen Susanne Gradin. :D
Dick

“För mig så blev lördagens brevet 20-milatur onödigt händelserik. Cykellyktan föll i bitar redan i Tunadal, kedjan hoppade av i Timrå, cykeldatorn tappades i Forsmon, punktering i Mjällå, handlarn i Viksjö hade lagt ner butiken och första kontrollen flyttats, motvind till Bispgården, båda kontrollerna i Liden och Kovland hade stängt för dagen och även mobiltelefonen förlorades i Kovland. Men det var i alla fall tur med vädret så 20-milaresan blev angenäm och njutningsfull. Heja-på-skyltarna för Joakim och Susanne i Graninge värmde gott.
Skillnaden mellan totaltiden 12 timmar och den cyklade tiden med drygt 8 timmar beror på många och långa pauser i solskenet samt att slangbytet tog onödigt lång tid p.g.a. orutin vid årets första punka.
Allt som allt så var det en bra dag. Brevet 20-mila klarades av under bästa tänkbara förhållanden. Tack alla för hjälp och trevligt sällskap under de första gemensamma delan av resan.”
Stig Larsson

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.