Alnö Halvmarathon

Så var det då dags för lite duathlon för några tappra samt lite cykel för några.
Till samlingen på styrbordsvägen för start 1030 dök följande manskap upp….

Alnohm6
Henke M, Klas S, Peter T, Thomas N, Martin M, Urban

Klas, Henke Thomas, Martin och Urban körde två varv runt ön och Peter körde ett varv + norra innan det var dags för ombyte för Henke, Klas och Peter som skulle löpa Halvmaran också. Urban körde 1 milar´n och TN avstod pga ptroblem med sitt löparknä. Rapporterna var att motvinden från Stornäset mot Eriksdal inte gick av för hackor. Noterbart är dock TN:s andra runda som jag tror landade på 1:07 (men så är han inte riktigt tränad än 😉 )
>När ombytet hade skett så skjutsades de tappra löparna till starten och de begav sig sen ut på ett “lättare” löppass…. här anslöt också skatefantomen Peder Olsson och visade sig ha mörkat sin löparform i vanlig ordning. Förbi garaget så såg de tre i topp ut enligt följande:

Alnohm10
Peder med en världsmästarkeps..

Alnohm12
och Klas på språng..

Alnohm11
och montelin som efteråt berättade att Fockvägen inte kändes som nån lek!!
Tyvärr hann jag inte med nån bild på den tappre taflin som också tog sig imål. Grabbarna får skälv delge sina tider som i vanlig ordning är underordnat kämpainsatsen. Bra kämpat allihop och tack för en trevlig dag som ändå gjorde att det blev lite lättare trots Kåvepenin  x 3 ( Löpardressen gick heller inte av för hackor!!!)
Alnohm18

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.