Användarvillkor – Medlemshantering

När du registrerar dig som medlem i Alnö Race Team lagras dina uppgifter i vårt dataregister i enlighet med PUL. Registret används för att du ska kunna logga in på klubbwebben och använda dess funktioner. Dina uppgifter blir även synliga för övriga inloggade medlemmar. Det är viktigt att du skriver i rätt personuppgifter för att vi ska kunna få kontakt med dig, merparten av vår information skickas bl a ut via e-post.
Dina personuppgifter kommer inte att lämnas ut till tredje part. Däremot kan vi komma att publicera ditt namn på sajten, till exempel om du deltar i tävlingar, motionslopp etc.Du har enligt 26 § personuppgiftslagen (1998:204) rätt att gratis, en gång per kalenderår, efter skriftligt undertecknad ansökan ställd till klubben, få besked om vilka personuppgifter om dig som vi behandlar och hur vi behandlar dessa.

Du har också rätt att enligt 28 § personuppgiftslagen begära rättelse i fråga om personuppgifter som vi behandlar om dig. Om du inte vill att uppgifterna om dig skall finnas kvar i vårt register så skall du kontakta oss skriftligen eller via e-post och begära ett avlägsnande av personuppgifterna.

När du registrerar dig som medlem samtycker du till att Alnö Race Team behandlar personuppgifter om dig i enlighet med det ovanstående.

Ett svar på “Användarvillkor – Medlemshantering

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.