ART Framtid

Agenda/Kallelse – ART’s framtid, måndag 26 maj ca 19.30

Alnö Race Team behöver bygga en ny organisation. Thomas Johansson som varit primus motor inom ART kommer vid årsskiftet att avgå som ordförande (+ ett flertal roller till).

Vi har nu 2014 på oss att komma fram till vad ART ska göra och vilken organisation vi ska ha, i annat fall kommer en avveckling av ART att påbörjas under tidigt 2015.

För att diskutera dessa frågor, och förhoppningsvis hitta en framtida organisation kallar vi till ett öppet diskussionsmöte på Café Sedes Alnö efter Måndagsklungan den 26 maj. Vi bedömer att mötet kommer att starta runt 19.30 och Cafét håller öppet så att vi kan köpa fika. OBSERVERA att ni som inte cyklar MK är självklart också välkomna på mötet.

OM du vill att ART ska finnas kvar i framtiden ser vi gärna att du dyker upp på detta möte. Det krävs ett gemensamt engagemang om vi vill ha föreningen kvar.

Preliminär Agenda

 • Bakgrund och kort historik
 • Nuvarande status
 • Vad vill vi att ART ska stå för?
 • Framtida Organisation

  o Roller

  o Ny ordförande

 • Kommunikationskanaler
 • Nästa steg, hur går vi vidare?
 • Övriga frågor

  Vi som kallar till detta möte är övertygade om att vi måste komma fram till hur det ska se ut framåt nu under sommaren 2014. Under hösten tenderar aktiviteten inom ART avta och då kommer vi inte hitta en ny lösning.

  Har du några tankar eller förslag på dig själv eller någon annan som kan fylla någon funktion i föreningen så ta gärna med detta till mötet. Är namnet inte du själv så verifiera gärna med den tilltänkte.

  Vid ev. frågor, kontakta Jonas eller Tomas nedan.

  Välkomna!

  // Tomas och Jonas

  Tomas Karlsson

  tomas.karlsson@i-c.se

  070 – 522 65 83

  Jonas Boström

  jonas.bostrom@lvn.se

  070 – 461 35 29

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.