ART-TRI – SILVERMANNEN och AXA TRI

jag och henrik montelin tävlade under lördgen i sala silvermannen (halv im). det var första tri-tävlingen för henrik och han genomförde sin premiär med ett stort och starkt hjärta. silvermannen bjöd på vacker natur, ett behagligt insjövatten och fina böljande vägar med välsopad asfalt. löpningen var mestadels i lätt kuperad terräng med lika dela grus och jord. vi tvingades båda två kämpa en del i det (likt alltid) ogästvänliga vattnet, men vi avancerade sedan upp i fältet under de två följande grenarna. jag hade en bra dag på cykeln och snittade 40 km/h över de trivsamma 9 milen och henrik spurtade på lätta ben över de avslutande 21 km på fina 1:38 h. utan den fina supporten från våra familjer hade dagen och resultaten inte blivit så bra som de blev. tusen tack.   

sala
under söndagen repersenterades art i axa tri / stockhlm av sara, jonas och tommie. tävlingen ramades in av ett utmärkt tri-väder, och det breda och inspirerande startfältet fick uppleva ett väl fungerande och genomtänkt arrangemang. sammantaget gjorde tävlingen bra reklam för triathlon och jag tror att axa tri går en fin framtid till mötes.
tommie simmade likt en speedad turbohaj i den första vågen på imponerande 23 minuter, men hade sedan lite bekymmer med sin cykel och tappade då lite tempo. jonas inledde friskt och avslutade sedan makalöst bra med prima 38 minuter på den avrundande milen. sara var harmoniskt jämnstark och noterades för ett nytt personbästa på den olympiska distansen.    
axa2axa1
 
tack för en fin tri-helg,
 
klas sjöström ( klassjostrom@hotmail.com )
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.