Bra tider från ART på Siljan Runt

Vi vaknade till ett strålande väder (sol och svag vind) och det gav oss mod och styrka inför dagens prövning. Samtliga var laddade och fokuserade, korta ben och armar var klädseln för dagen. Samling 07.45 för samtliga ART:are, när vi möttes på samlingsplatsen var vi inte ensamma. Det var ca 50 cyklister som var ute efter att göra en bra tid. SUB 4 var målet för dagen Roberto Vacchi tog tag i ordförandeklubban och styrde upp riktlinjerna för dagen.

Väl iväg var det full fart och vi körde i belgisk klunga, svårt att veta när man var sist och skulle ut i snabba ledet. Allt eftersom blev det mindre och mindre folk, dock var farten likväl lika hög. Efter 80km hade vi ett snitt på 44km/h. Max var 71km/h. I Leksand råkade vi ut för en olycka, då blev Peder påkörd bakifrån av en ouppmärksam cyklist. Han for i backen och blodvite uppstod, inte värre än att han kunde fortsätta, men dessvärre tappade han klungan. Överlag var det en väldigt fin dag, vackert väder och bra drag.

Tiderna som jag vet såhär långt.

Tomas N 3h45min
Henke 3h47min
Tomas E 3h57min
Peder 4h00min
Martin 4h08min
Kent 4h15min

Tomasx2_SR2010
Nöjda grabbar efter bra dag på cykeln

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.