v 29

veckan som passerat har varit bra. inledningsvis en del trötta och stumma atleter, men sedemera successivt piggare tendenser inom leden. bra harmoni, mycket glädje och en allmänt god känsla har präglat dessa dagar av återhämtning och uppladdning.
nu nya mål i form av ångermannasimmet kommande helg. en utmanade och ruffig bana över 2,5 km i den friska och strömmiga ångermannaälven med start och mål vid campingen i sollefteå.
det är viktigt att motionera rätt, äta bra och sova tillräckligt. det är även viktigt att läsa, därför 2 boktips :
jonas colting –  ‘den nakna hälsan’ – den definitiva guiden till ett naturligt välmående i vilken colting lyfter fram ursprungliga, enkla och grundläggande byggklossar för hälsa och välbefinnande genom att ifrågasätta och reflektera över fenomen i form av moderna ‘sanningar’ och ‘kunskaper’ som påverkar oss i vår vardag. läsvärd, provokativ och vägledande.( http://www.colting.se/ )
christopher  mcdougall – ‘born to run’ – är en fänglsande och episk resa som börjar med den enkla fråga ‘varför gör det ont när jag springer ?’. fascinerande karaktärer, imponerande bedrifter och hinkvis med inspiration. harvard vs tarahumaranerna, scott jurek vs arnulfo, nike vs barfotalöpning, löpning vs joggning. ( http://www.chrismcdougall.com/ )
 
DSC_0059
från onsdagspasset i sidsjön.
 
veckans träningspass :
måndag 18 juli, kl 0800, löpning, långdistans, ö-grillen, alnö.
måndag 18 juli, kl 1800, cykling, måndagsklungan, öde skola, alnö.
tisdag 19 juli, kl 0630, simning, himlabadet, sundsvall.
onsdag 20 juli, kl 1900, simning, open water, sidsjön, nedanför sidsjöbacken.
onsdag 20 juli, kl 1830, cykling, backträning, alnö.
torsdag 21 juli, kl 0630, simning, himlabadet, sundsvall.
lördag 23 juli, cykling, randonneur.
 
all träning med art är gatis, öppen för alla och anpassad för alla. alla kan vara med. alla är välkomna. all träning syftar till hälsa, glädje och välbefinnande.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.