Det är en vecka kvar till Sil…

Alnö Race Team Forum Facebook-grupper Alnö Race Team Det är en vecka kvar till Sil…

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 16 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #32538
  Roger Hugosson
  Deltagare

  Det är en vecka kvar till Siljan och det är väl rätt många ART:are som ska ner? Hur är det med grupper? Sitter och räknar lite och kollar på var det blir för sub på Siljan om vi tar hastigheten för VR. Tuffingarna kör väl sub 4? Blir det någon sub 4:30 och sub 5? Personligen skulle jag gärna köra med ett team som har som gemensam målsättning att tillsammans klara en tid. Lite VR-strategi mao.

  #32540
  Per Olof Sjödin
  Deltagare

  Bra, 7.50 borde väl sikta på sub4. Åker gärna med ett gäng med den målsättningen. Att kriga om placeringar har jag inget intresse av.

  #32541
  Jonas Rydlund
  Deltagare

  Räkna med mig också.

  #32542

  Tanken är väl att Siljan är generalrepetition inför vr2016

  #32550
  Tommi Blick
  Deltagare

  7.50 har väll aldrig pratat om pb på Siljan eller!
  De kommer att gå fort men inte pb i fokus iaf åsikter om det…

  #32555
  Kent Eriksson
  Deltagare

  ART har fått 1 av 5 snabbgrupper (30 st/grupp) med ambitioner runt 4 timmar som går ut före det stora startfältet med start 06,55. Det är 20 st ifrån VR gruppen 7,50 som är anmäld till Siljan. Perfekt tillfälle att köra i hop oss till turen runt sjön två veckor senare. Förutsätter att alla är med på detta eller? Ja det kommer att gå fort men det är halva sträckan som vi kör bara och mycket likt terräng som Vättern .

  #32561
  Jan Fridlund
  Deltagare

  Sub4 ÄR en bra ambition för att träna ihop oss för det som kommer att krävas på VR. Klungkörning i hög hastighet! Och blir jag “kastad” i diket efter 2/3 så är det ett bra träningspass ändå.

  #32563
  Tomas Karlsson
  Keymaster

  Mitt förslag är att vi kör. Blir man trött står man över, precis så är det ju också om två veckor. Håller med Janne, man kör så länge man håller.

  #32568
  Roger Hugosson
  Deltagare

  Bra! Tydlighet uppskattar jag! Kanonmatsprincipen är ju faktiskt också en variant 😉

  #32575
  Magnus Jonsson
  Deltagare

  Vi kör. Blir det för jobbigt i rotationen så får man väl försöka bita sig fast i säcken.

  #32595
  Per Olof Sjödin
  Deltagare

  Tydligt?, vad gäller? 🙂 Om “kör” betyder innebär att de starkaste drar hårt och de svagaste hamnar i svansen efter en tredjedel så är det inte genrep inför VR för mig. Däremot kanske bra fysträning men är det så få som tycker det är viktigare med en sammanhållen vältrimmad klunga än att köra av de “svagaste” (det kommer alltid att finnas “kanonmat”)?
  Sub4 betyder väl 40kmh? Har man däremot ambitioner på pallplatser el.dyl så gäller naturligtvis inte det, de som vill panga får gärna göra det, men det är inte jag intresserad av. Är det så, står jag gärna över för att köra med en klunga som har mål att hålla ihop hyfsat runt Siljan.
  Jag läser två målsättningar i kommentarerna ovan, antingen att köra ihop oss inför VR alternativt gasa tills man kroknar och lägga sig i svansen eller diket…
  (Y)

  #32596
  Tommi Blick
  Deltagare

  Tror nog många ä på tårna nu super bra det ska vi va 👊
  Vet bara att det är ett bra tillfälle att köra fort och ihop oss. Hoppas vi kan lägga upp planen före 0655 så alla ä mä 😃

  #32597
  Jan Åhlin
  Deltagare

  Åka iväg till Mora för att “träna” på klungkörning har jag aldrig förstått, finns hur många dagar som helst att träna på det hemmavid. Klarar man inte sub4 i en bra grupp på Siljan så är jag ganska säker att man inte fixar sub7:50 på VR. Vill gärna veta vad planen är innan jag åker till Mora….

  #32598

  Ja är då inne på att köra så fort ja kan är liksom de som är utmaningen för mig iaf.

  #32604
  Tommi Blick
  Deltagare

  Gillar attityden.
  Ska vi fortsätta snacka på 0750 tråden.

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 16 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.