En kväll med träningsfilosofi..

Alnö Race Team Forum Triathlon En kväll med träningsfilosofi..

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #14571

  Hej allesammans!

  Vi på Sundsvalls Test och Träningsklinik (www.testochtraningskliniken.se) har några nyheter på gång i försommar/sommar.

  * Halvdagskurs i rullskidåkning en helgdag i maj eller juni. Ta tillfället i akt och lär dig grunderna i rullskidåkning så att du kan variera din träning och dessutom redan nu kunna träna inför nästa års Vasalopp. Möjlighet kommer finnas att låna rullskidor och vi kommer att köra på en otrafikerad rullskidbana.

  * Vi vill också kolla intresset för en “tränings- prat- kväll” (föreläsning med diskussioner) med ART som vi i Sundsvalls Test och Träningsklinik kommer att hålla i utan någon kostnad. Denna kommer i så fall ske en vardagkväll framöver. Passa på att fråga en av Sveriges bästa traillöpare Andreas Svanebo om hans träningsfilosofi och tips att bli en snabbare och starkare löpare och skidåkare. Andreas bloggar just nu på Runners World.

  I samband med kvällen eller vid ett separat tillfälle (förslagsvis en tisdagsträning) planerar vi köra ett pass med uthållig cirkelträning för de som vill delta. I passet kommer vi att lägga in våra favoritövningar som vi testat genom alla år som aktiva.

  För er som deltar ger vi ART medlemmar 15 % på fystester, personlig träning och träningsprogram till och med 31 juli 2012.

  Vi vill gärna att ni anmäler eventuellt intresse för en träningskväll här på forumet, via formulär på vår hemsida eller genom mail.

  //Caroline Jakobsson
  Sundsvalls Test och Träningsklinik

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.