Skatetur med 0 höjdm

Alnö Race Team Forum Skidåkning Skatetur med 0 höjdm

Detta ämne innehåller 1 svar, har 2 deltagare, och uppdaterades senast av Peder Olsson Peder Olsson 6 år, 3 månader sedan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #16027
  Profilbild
  Johan Miller
  Deltagare

  Fick möjligheten att klämma in ett snabbpass i eftermiddag så jag var tvungen att testa isen på utsidan Norra ön med skateskidorna.
  Förhållandena är lite ojämna med lite mer vindpackad snö mot förra helgen, startade även denna helg från Stornäskajen och åkte utanför småöarna till Fagervik, den sträckan var helt ok, sedan till Eriksdal via Gistaholmarna också ok, vägen tillbaks mot Stornäskajen relativt nära Alnö var det lite sämre, lite mer snö på visa ställen och nästan blankis på andra ställen samt svag motvind.

  Det skall komma lite mer snö och blåsa under kommande vecka och med det kommer förhållandena inte att förbättras, får vänta till det blir dagsmeja framöver, det är då det är som bäst men med den här vintern lär vi få vänta ett tag till på dagsmejan.

  Träffade några pimplare ute på isen och frågade om isens tjocklek, på många ställen ligger den runt 40 cm.
  Det var lite förvånade fiskare som hade fått två rödingar mellan Fagervik och Gistaholmarna, röding har dom aldrig fått i Klingerfjärden tidigare.

  http://connect.garmin.com/player/284974999

  /Johan

  #16029
  Peder Olsson
  Peder Olsson
  Forumledare

  Skoj Johan!

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)

Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.