Team Gävle | Barncancerfonden

Alnö Race Team Forum Facebook-grupper Alnö Race Team Team Gävle | Barncancerfonden

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #27697
  Annika Wadelius
  Deltagare

  I helgen satt jag på ett uppstartsmöte för Ride of Hope – Team Gävle och lyssnade på Anna vår lagkapten. Anna arbetar som lekterapeut på barnkliniken på Gävle sjukhus. Hon berättade för oss om den stora betydelsen av lek för de barn som svävar mellan liv och död. Hon berättade också om att det inte alltid är sjukdomen – cancern – som är den avgörande orsaken till att barnen går bort. Det kan vara behandlingen som är oerhört tuff för barnen.

  Idag kan 3 av 4 barn räddas, men vi tycker att ett avlidet barn är ett barn för mycket! Därmed kommer vårt team att under 2015/2016 uppmärksamma, stödja och hjälpa till att samla in pengar till Barncancerfonden. Året kommer att avslutas med att vi tillsammans cyklar mellan Prag – Varberg. 104 mil på 7 dagar.
  Tillsammans kan vi göra skillnad och ge möjligheterna till att rädda det där fjärde barnet!

  Hjälp oss DU också och skänk en gåva till vårt team. Använd länken nedan! Dela och sprid gärna detta vidare! Och DU ta hand om dig och de dina därute! <3

  Team Gävle | Barncancerfonden

  http://www.barncancerfonden.se/1309389409

  Vi i Team Gävle är glada att kunna bidra till Barncancerfondens viktiga arbete under 2016. Tillsammans med dig som givare eller sponsor tänker vi genom olika insamlingar och event göra allt för att nå vår målsättning 400 000 kr. Vi vill göra skillnad för forskningen kring barncancer.

Visar 1 inlägg (av 1 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.