Klubbmästerskap cykling

KM_marke

Välkommen till årets roligaste ART–dag!

Du har möjlighet att prova på en klubbtävling i både tempo och linje under lättsamma former, där också årets klubbmästare & klubbmästarinna ska koras. Efter loppet samlas vi på Sidsjö Hotels uteservering för påfyllning av energi med enklare mat, en hel del mingel och – så klart, den prestigefulla prisutdelningen.

Hur går det till?

Start och mål blir vid Sidsjö persienn & markis. Först kör vi ett individuellt tempolopp över ca 8 km. Vi startar en och en med samma tidsmellanrum, kör 4 km bort mot Medskogsbron, vänder vid anvisning och kör tillbaka. Pustar ut och förbereder oss för linjeloppet.
I Linjeloppet startar vi i ordning efter resultatet i tempoloppet, så kallad bakvänd jaktstart, den som vann tempoloppet startar alltså sist och jagar. ansträckningen är Marmen runt – Över Viforsbron, runt Matfors, över stora bron (Ljungan), passera IP och till Sidsjö. Start och mål som vid Sidsjö persienn & markis.

Övrigt då?

Vi blir indelade i olika fartgrupper precis som vi gör vid
måndags och torsdags klungorna, den snabbare svart/
röd en blå/grön och damklass.
Sidsjö hotel restaurang serverar pizzaslice och öl
sin uteservering till ett självkostnadspris på 79 kr/pers.
Ta gärna med ombyteströja, varmare kläder och kort/pengar. Glöm inte ett glatt humör, pigga ben och att alla som deltar är vinnare!

Vill du vara funktionär eller har frågor?
Kontakta Kent Eriksson på kent@duff.se

OBS! Anmälan mailas till kent@duff.se senast 14/9. (För bokning av mat och antalet sittplatser).
art-vit

Välkommen
Lördagen den 19 september.
Samling 9.30 vid entrén till restaurang Sidsjö.