Mallorca 2012

Hösten och vintern är strax i antagande … MEN det finns mycket att se fram emot! Det är nu dags för anmälan till Mallorca resan 2012.

Årets resa var väldigt lyckad och alla de 10 ART:are som deltog var mycket nöjda. Vi har därför valt att inte ändra i ett vinnande koncept och således tagit ett antal beslut inför 2012.

• Resan kommer att ske under vecka 17, trolig utresa söndag 22 april och åter söndag 29 april
• Vi kommer att åka till samma ort som 2011, Port de Pollenca på Norra Mallorca
• Vi kommer att använda cykelresor.com som researrangör igen (www.cykelresor.com)

För att vi ska få denna resa till ett så bra pris som möjligt kommer vi att hänga på låset när flygbolagen släpper sina biljetter inför våren. Det är också därför som vi redan nu tar upp anmälan för vårens resa. För information så kostade förra årets resa 7 895 SEK för en vecka och det är troligt att årets pris blir ungefär detsamma. Det som ingår i priset är:

• Flyg t o r från Arlanda
• Boende i dubbelrum på lägenhetshotellet Puerto Azul
• Halvpension, dvs. frukostbuffé och middagsbuffé alla dagar
• Transfer till och från flygplatsen

Cyklingen på Mallorca behöver ingen närmare presentation (fantastisk … ), men det finns också mycket goda möjligheter till annan träning så som simning, löpning mm. Möjlighet finns att ta med egen cykel mot en kostnad, men också mycket bra möjligheter till hyra av cykel (förbokning via web).

Vi kommer att få ett definitivt pris inom ett par veckor men kommer att behöva ta upp anmälan så snart som möjligt. Efter det att vi får det definitiva priset (troligen slutet av september – början oktober) kommer alla att inom sju dagar få betala den första delen av resan (ca 2 500). Allt detta och bra information kommer dock att skickas av researrangören till alla deltagare.

Från ”resegruppens” sida hoppas vi på en stor ökning i antalet deltagare från ART m fl till 2012. Information kommer att gå ut till alla i ART samt de som registrerat sig för VR2012. Vi vill också poängtera att detta är en resa för alla oavsett nivå, förhoppningen och målet är att vi ska kunna hitta och sätta ihop cykling och grupper som passar alla.

Anmälan görs via ART’s hemsida där anmälningsformulär finns under rubriken VR2012.

SISTA ANMÄLNINGSDAG ÄR MÅNDAG 3 OKTOBER

Om det är några frågor, kontakta Kent eller Tomas (se nedan)

Välkomna att hänga med ART till Mallis 2012!!

Tomas Karlsson                  Kent Eriksson
tomas.karlsson@i-c.se        kent@duff.se
070 – 522 65 83                  073 – 230 78 91

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.