Måndagsklunga 26/4

Måndagsklungan växer!
Alnö Race Team och vår redan populära måndagsklunga växer så det knakar. Till start denna måndag blev vi totalt 22st. Glädjande var att vi nu också fick med oss en tjej. Vet att vi har många tjejer som är medlemmar, häng med nästa måndag, då kan ni köra en tjejklunga om ni så önskar.
Även denna måndag gav sig hälften iväg först och den snabbare gruppen väntade i 10min innan den gav sig iväg. I den snabba gruppen körde vi Belgisk klunga stora delar av varvet, när backarna blev längre och tyngre låste vi kedjan, slog av ngt på farten och på toppen väntade vi in de som hade det lite jobbigare.
Eftersom den snabba gruppen hade det bitvis lite ostrukturerat och ryckigt tog det längre tid innan vi nådde ikapp den första klungan. Det blev i vanlig ordning lite avvaktande cykling på slutet, de flesta väntade på sista biten upp på Färjevägen. Där tog slutligen Peder tag i taktpinnen och drog igång spurten, Tomas N och Henke svarade och gick in på rulle, på slutet tröt orken för Peder och det gav Tomas N och Henke slagläge som de inte missade. Ordningen i mål blev Tomas, Henke följt av Peder. Därefter kom resten i en strid ström av cyklister.
Tack för denna trevliga kväll och skriv gärna ngra kommentarer på vårt forum.
Vi ses igen nästa måndag

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.