Medlemsavgift

Det verkar inte bättre än att medlemmar som betalat medlemsavgiften fått ett påminnelsemejl om den samma. Vi ber om ursäkt för det. Om ni fått ett sådant mejl och vet med er att ni betalat medlemsavgiften, kan ni bortse från mejlet. Vi jobbar med att åtgärda felet och lära oss systemet så att sådant inte sker igen.

Med vänlig hälsning,
Johan Edelsvärd
Ordförande.

Uppdatering 2: Om någon av våra medlemmar vet med sig att de har betalat men inte har fått ett mail, kontakta oss så får vi undersöka vad som är fel.

Vi har nu gått igenom medlemsregistret och alla som har betalat medlemsavgiften har nu fått ett mail av oss. Vi fortsätter att kolla varför inte automatiska mail har gått och detta även de nytillkomna medlemmarna. De verkar inte ha fått mail med betalningsinformation och vi undersöker detta vidare.

Uppdatering: Vi håller på att undersöker. De flesta av er, dock inte alla, har fått en påminnelse om att betala medlemsavgiften trots att ni har betalt. Vi håller på att kolla vad som har hänt och varför ni inte fått bekräftelse på era betalningar.