NM för tempocyklister i h-sand

nm för tempocyklister i h-sand bjöd på underhållning och prestationer av högsta tempoklass. startfältet uppvisade en behaglig bredd där antalet norrländska juniorer ingav hopp inför framtiden samtidigt som de äldre representanterna bevisade att ålder inte är ett hinder för snabb cykling.
i den tuffa klassen h 30 krossade tom wieselblad all antydan till motstånd och är nu förutom svensk mästare även norrländsk mästare. i samma klass visade undertecknad att …. ööööhm …. att art’s tempocykelsektion går en ljus framtid till mötes och att det nu bara kan bli bättre. jag blev hopplöst sist. jag var inte i närheten av de andra cyklisterna. jebus. funktionärerna antog att jag cyklat fel sträcka, publiken kallade mig nedlåtande för ‘linjecyklist’ och tävlingsledning kategoriserade min insats som DNB (did not bike).
min fru skrattar fortfarande åt mina tillkortakommanden. jumbo.
kaffekoppen och eftersnacket med det art’s ärrade randennourer post festum värmde.
nu sova, äta och sedan vidare. avanti.
jag hoppas att art’s linjecyklister kan återupprätta lite av vår förenings heder under morgondagen. lycka till !
frstochsist
klas sjöström ( klassjostrom@hotmail.com ]

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.