Regn och rusk på Roslagsvåren

Hemma efter en riktigt blöt tävling, Roslagsvåren 140km. Maken till regn var det länge sedan jag upplevt. Redan innan start var jag genomblöt, mindre upplyftande då jag visste att jag hade ca 3h45min i cykelsadeln innan vi var i mål.Conti Test Team anförde tätklungan med bra fart (snitt 40km/h) i de 6 första milen.

Vid ett vägbyte råkade vi ut för dagens första vurpa som resulterade i att två teamkompisar gick i asfalten. Det tog tid innan killarna och cyklarna var i åter körbart skick, detta gjorde att vår dag var förstörd när det gällde segern. Men som teamet snackat om innan fanns inget val än att stanna,vi vinner som lag och vi förlorar som lag.Med något stukat humör slet vi på i regnet och försökte att göra det bästa av situationen. När målet hägrades stegrades farten och vi allihopa kände nog ett unisont äntligen slut.

Nåväl, en bra dag trots allt. Några mil ytterligare i benen.

Vi ses
Henke

Martin- Ja, det var helt klart ett regnigt lopp! I de värsta skurarna gjorde det nästan ont i huvudet av regndropparna! (trots hjälmen) :)Läs mer om hur Martin upplevde loppet i diskussionsforumet

17_2
Henke M i täten på Team Conti-klungan, strax efter vurpan.

15
Martin M (till vänster) har precis avslutat ett dragpass i den belgiska kedjan.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.