Träningsstart inför Ironman

Första artikeln som skrives här:

Jag behöver nog detta forum för att sätta press på mig själv… Tanken är ju att detta år ska mynna ut i en Ironman i Kalmar i slutet av juli!
Förberedelserna började nog för ett år sedan då jag började att förska lära mig frisim inför ö till ö som genomfördes i september tillsammans med Klas S. Svaret där blev att simningen gick på tok för Sakta 🙁 Det som var positivt var ändå att jag nu har en ökad träningsmängd i kroppen och förhoppningsvis kan denna skruvas upp ytterligare.

Träningsmässigt är det ett enormt pussel att få ihop detta med familjelivet i övrigt. Å andra sidan så skulle alternativet vara att inte ha dessa underbara individer i min närhet så det är bara att lösa. Som det ser ut nu så har ialla fall jag svårt att bestämma för flera veckor vad som ska tränas utan jag tar ca en vecka i taget.

Lätt förkylning i kroppen under starten av det här året har gjort att träningarna varit lite påverkade.
Förhoppningsvis ska ett återkopplande på denna sida ge den extra moroten och samtidigt få stöd av ART både på cyklingen och den sektion som vi håller på att starta, ART Triathlon 🙂
Få se om denna vecka kan få följande uttseende:

Mån: Fm: Trainer Kväll, Simning
Tis: Morgonjogg, Styrka på lunchen
Ons: Skidåkning
Tor: Löpning hem från jobb (Distans)
Fre: Vila
Lör: Trainer/Skidåkning
Sön: Simning på fm.

/Jonas

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.