Träningstävlingar och ART TC 2015

Hej

Gruppen som diskuterade säsongens triathlonaktiviteter spånade lite och preliminärbestämde att det kommer bli onsdagar som blir den grenspecifika träningen för triathleter.

Lite tankar:

Första onsdagen efter Himlabadets utebassäng öppnar så kanske vi försöker få till en triathlon som startar med bassängsimning sedan cykel mot och ut en bit på Timmervägen för att sedan avslutas med löpning efter Selångersån.

Sedan kommer säsongen kanske kunna följas med onsdagstävlingar på olika platser likt de fikasimningar som testats. Olika personer tar då ett lite större ansvar vid träffarna.

ART TC 2015 kommer äga rum den 29 augusti. Att ha en tävling innebär också att några av oss triathleter som gärna annars tävlar nu får ta ansvar som funktionärer för att ge andra möjlighet att komma närmare denna sport.

Jonas Boström och Pether Taflin är tävlingsledningen och kommer i mitten av maj bjuda in till ett arbetsmöte där vi planerar tävlingen mer i detalj. Hoppas det är fler som känner att detta kan vara ett sätt att marknadsföra ART i regionen genom ett enklare motionslopp där vi idag samlat erfarenhet från tre tidigare arrangemang.

Äntligen börjar säsongen på allvar!

Syns i tempoställning:)

JB