v 12

v 11 var en bra vecka med värmande och inspirerande löpturer både under onsdagen och lördagen, 2 givande simpass och som final ett tufft spinningpass under söndagen med tillhörande fika. alla ni som tränat med art har ska känna er nöjda och stolta över era prestationer och ta med alla posivtiva känslor in i veckan som kommer.  
 
allt är gratis och öppet för alla. alla är välkomna och alla kan träna med art.
 
tisdag 22 mars, simning, kl 0630, simhallen, sundsvall.
onsdag 23 mars, löpning, kl 0530, ö-grillen, alnö.
torsdag 24 mars, simning, kl 0630, simhallen, sundsvall.
lördag 26 mars, löpning, kl 0900, ö-grillen, alnö.
söndag 27 mars, simning, kl 0900, simhallen, sundsvall.
 
mer info på diskussionforumet.
 
veckans triathlet : leif nyberg.
leif
“Jag är en 41-åring som bor i en gammal fd lanthandel i Allsta tillsammans med min fru Jeanette och våra tre barn samt boxervovve.

Jag tycker mycket om att vara ute och jag har pysslat med allt från bergsklättring, fjällvandring, laxfiske och jakt mm. Men den gemensamma nämnaren har hela tiden varit just uteaktiviteter. Efter giftemål och för mycket fika så började jag att runda till mej en del. Antalet intressen minskade allt eftersom egentiden blev mindre och när laxfisket blev riktigt uselt i Ljungan så var det dags att göra något nytt.

Tanken på att åka Vasaloppet föddes och min ”träningskarriär” startade i november 2001 då jag och en jobbarkompis bestämde att vi skulle åka Vasaloppet ca 3 månader senare. Så blev det och i takt med att barnen blivit större samt viljan att hela tiden förbättra mej har gjort att träningsmängden har ökat markant genom åren. Jag har nu genomfört 9 Vasalopp, en svensk klassiker mm.

För att jag ska hålla träningen vid liv så behöver jag hela tiden ha en utmaning i sikte och jag började snegla på Triathlon. Vintern 2008/2009 så gick jag en crawlkurs i Matfors och anmälde mej till Mazda Stockholm triathlon, Olympisk distans 2009. Tävlingen var grymt rolig och jag var helt frälst i sporten. 2010 gjorde jag Järnmannen i Kalmar, känslan att ta sig i mål är obeskrivlig och helt fantastisk (måste upplevas).

Så startas helt plötsligt en Triathlonsektion i ART. Ett helt gäng med likasinnade, träningsgalna och trevliga nya bekantskaper gör träningen ännu roligare.

Jag ser framför mej ett antal gemensamma resor till olika tävlingar i samma trevliga anda som jag sett att andra klubbar har när dom kliver upp för att äta hotellfrukost inför t.ex. Järnmannen.”

/Leif

 

klassjostrom@hotmail.com

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.