v 14

v 13 har varit en bra vecka. under lördagen sprang vi sträckan motsvarande ica-loppet och veckans simpass och löpturer har varit givande och inspirerande. glädjande nog har flertalet även avklarat premiärturen på smala däck och det känns verkligen som om cykelsäsongen inom kort tar fart på riktigt. dessutom har nu isen äntligen brutits i alnösundet och tri-sektionen planerar att inom kort premiärsimma mellan ön och fastlandet.
 
v 14 kommer att bli en spännande vecka. under måndagen håller jonas colting sin föreläsning vid first strand hotel kl 17.30 och under tisdagen så coachar han alla som vill i samband med morgonsimmat kl 0630 vid simhallen i sundsvall. simmet kommer att vara back-2-basic, naket och paleolitiskt och passar både nybörjare och mastersssimmare.
 
all träning med art är öppen för alla och är anpassad för att alla ska kunna motionera utifrån sina egna förutsättningar och önskemål. all träning är långsiktig, själavårdande och prestigelös och syftar till välbefinnande och hälsa.
gratis. öppet. roligt. bra. art.
 
ultracolting1
                                        jonas colting, ultraman, 2010.
 
måndag 4 april, löpning, kl 0530, ö-grillen, alnö.
måndag 4 april, föreläsning med jonas colting. platser finns. anmäl till min e-adress enl nedan. rabatterat pris för art’are.
tisdag 5 april, simning, kl 0630, simhallen, sundsvall. simma med jonas colting. öppet för alla.
onsdag 6 april, löpning, kl 0530, ö-grillen, alnö.
torsdag 7 april, simning, kl 0630, simhallen, sundsvall.
lördag 9 april, löpning, kl 0800, ö-grillen, alnö.
söndag 10 april, simning, kl 0900, simhallen, sundsvall. 
 
110403
                                        
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.