v 2

snart vår, snart tussilagos och snart solvarma medvindar över sopade asfaltsvägar.
 
tis 11:e jan, simning, kl 0630, simhallen, sundsvall.
torsdag 13:e jan, simning, kl 0630, simhallen, sundssvall.
lördag 15:e jan, löpning, kl 0900, ö-grillen, alnö.
söndag 16:e jan, simning, kl 0900, simhallen, sundsvall.
 
köldgräns : – 15 g.
 
veckans triathlet : jonas boström.
  

jonas_kalmar

” Efter alla år fyllda med fotboll och löpning har jag nu hamnat i triathlonvärlden. Varför ? Ett enkelt svar : jag vill må bra och triathlon med dess drömmar, målsättningar och förhoppningar gör att jag kan uppnå detta mål.
Triathlon och IM gör att man lyfter ribban lite och pressar sina gränser. Att genomföra en triathlontävling som järnmannen ger en enorm tillfredställelse och visar, inte bara för mig själv utan även för andra, att vanliga männsikor kan genomföra ovanliga prestationer. Om jag dessutom kan få fler att inse att motion och fysisk aktivitet, vilket inte nödvändigtvis måste innebära triathlon, leder till en bättre hälsa och ett högre välbefinnande så är ytterligare mål uppfyllda.
Efter järnmannen 2010 var jag rädd att den fortsatta träningen skulle kännas tråkig. Men tvärtom kändes det som starten för att upptäcka denna sport än mer. I ART har jag nu dessutom funnit själsfränder som gjort min triathlonträning till en resa där målet inte är det väsentliga utan istället så är vägen dit det viktiga.
 
Bakom varje ambitiös medelålderskrisande individ står ofta en underbar familj och så även i mitt fall. Så utan Simone, Tuva och Mathilda så skulle jag inte ha någon att dela denna glädje med och det gör mig varm inombords.
                                                                 – Jonas Boström

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.