v 28

helgen i vansbro blev en minnesvärd tillställning för art där samtliga medlemmar genomförde vansbro tri him och/eller vansbrosimmet på bästa tänkbara sätt. tomas e, henrik, tomas k, lova och sara visade alla prov på fantastisk inställning och imponerande styrka över hela tri-distansen och tävlingen blev en fin framgång för både föreningen art och för de respektive art’are som deltog. lova simmade ypperligt bra, tomas e cyklade fint, henrik sprang gasellsnabbt, tomas k hade det störst tri-hjärtat och sara var (som alltid) den snyggaste. 

en bidragande faktor till lördagens fina prestationer var den utmärkta support som per, tomas h och johan bidrog med från olika delar av banan. stort tack för stödet.

vansbrosimmet blev även det en sagolik uppvisning i teknik, styrka och envishet där alla (!) art’are simmade både tekniskt och tidsmässigt bättre än tidigare år. stort grattis till christer (-26 min jmf 2010), per, tomas k, tomas h, johan, marie, lova, tommie och greger för imponerande insatser.  

den utan jämnförelse finaste behållningen från helgen var att vi alla hade så rackarns roligt tillsammans. alla skrattade, svettades och trivdes, utan att onödigheter som placeringar, tävlingshets och prestationsangst hamnade i fokus. det är en självklarthet att det ska vara roligt att både träna och tävla, och helgen i vansbro visade att art lever upp till denna filosofi.

vansbro

 

efter målgång i vansbro tri him.

måndag 11 juli, kl 1800, cykling, måndagsklungan, öde skola, alnö.
tisdag 12 juli, kl 0630, simning, himlabadet, sundsvall.
onsdag 13 juli, kl 0530, löpning, ö-grillen, alnö.
onsdag 13 juli, kl 1830, cykling, backträning, alnö kyrka.
onsdag 13 juli, kl 1900, simning, open water, sidsjön, nedanför sidsjöbacken, sundsvall.
torsdag 14 juli, kl 0630, simning, himlabadet, sundsvall.
lördag 16 juli, cykling, randonneur.
söndag 17 juli, simning, kl 1600, open water, sidsjön, nedanför sidsjöbacken, sundsvall.
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.