v 35

först ett stort, varmt och innerligt grattis till thomas n – föreningens mest outröttliga duracellcyklist – som med enorm vilja och envishet trampade den smått osannolika sträckan paris-brest-paris (120 mil) under föregående vecka vilket är en lika makalös som oefterhärmlig prestation. se racereport i forumet. imponerande. grattis.
 
sala silverman him blev en mysig tillställning. visserligen tryckande värme och kuliga kantvindar under cyklingen men en i övrigt naturskön och fridfull bana som inleddes med gruffig simning i en stillsam insjö, därefter 3 kuperade cykelvarv på välsopade 50-70-90-vägar och avslutningsvis en vibramvänlig stiglöpning i behaglig natur. samtliga av tri-sveriges giganter hade valt att tävla i tjörn ( http://www.tjorntriathlon.com/ ) vilket gav oss medelmåttiga motionärer mer utrymme att i egen takt genomföra distansen. sammantaget ett fint och trivsamt lopp i vacker miljö och en värdig avslutning på tri-tävlandet för denna säsong i sverige. helgens tri-hjälte blev björn andersson som krossade, mosade och köttade sig till en guldmedalj i tjörn. en tri-hjälte.
 
den senare hälften av augusti och månaderna som följer därefter lämpar sig väl för utmanande och utvecklande intervallspringning. de kommande tisdagarna så håller caroline i träningstillfällen både på alnö och inne i sundsvall med både varierad löpning och stavgång. dessa träningstillfällen kommer att äga stora likheter med den simning som sedan tidigare bedrivs – dvs allt är gratis, prestigelöst, roligt , socialt och avslappnat. mer infor finns på diskussionsforumet.
 
kommande helg åker jag och henrik montelin ned till stockholms skärgård för lite ö-luffning. det ska bli mkt skoj. 
 
sala_sim
start i sala silverman him
 
träningstillfällen med art v 35 :
måndag 29 aug, kl 1800, cykling, måndagsklungan, öde skola, alnö. 
tisdag 30 aug, kl 0630, simning med linda, himlabadet, sundsvall.
tisdag 30 aug, kl 1800, löpning med caroline, se diskussionforumet.
tors 1 sept, kl 0630, simning med tommie, himlabadet, sundvall.
lördag + söndag + måndag – ‘ö till ö’ ( www.otillo.se )
 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.