v 5

ca’va.

filmsnutt från den gemensamma simträningen med pasi salonen : http://www.youtube.com/watch?v=2npsyZYfBck

 veckans motionsträffar är likt alltid öppna för alla och alla är välkomna. all träning är anpassad så att alla ska kunna vara med och kunna träna utifrån sina förutsättningar och målsättningar.   

 

tisdag 1:a feb, kl 0630, simning, simhallen, sundsvall.

onsdag 2:a feb, kl 0530, löpning, ö-grillen, alnö.

torsdag 3:e feb, kl 0630, simning, simhallen, sundsvall.

lördag 5:e feb, kl 0900, löpning, ö-grillen, alnö.

söndag 6:e feb, kl 0900, simning, simhallen, sundsvall.  

 
veckans triathlet : tomas edström.
 
Tomas_Milano
 
 “Jag är uppvuxen på Alnö men bor nu i en liten stuga på vägen mot Matfors tillsammans med min sambo med Bella och hundarna Aska och Chili. Till vardags jobbar jag som Fastighetsförvaltare på Specialfastigheter.

Jag är en pensionerad volleybolltränare med drygt 20 säsonger bakom mig. Karriären kan sammanfattas med fem säsonger i elitserien, ett år som professionell  i Schweiz och ett 30-tal landskamper med yngre landslag.  Min största merit inföll 1999 då jag valdes till ”Årets tränare” i svensk volleyboll.

Efter avslutad karriär var det dags att försöka ta tag i min egen träning. Jag har alltid haft ett speciellt intresse för uthållighetsidrott och då främst skidåkning och cykel. Under sommaren 2010 började jag att cykla med ART och fick därigenom ett helt gäng nya träningskompisar. Nu är siktet inställt på triathlon och Järnmannen i Kalmar 2011. På vägen är det tänkt att Vasaloppet och Vätternrundan ska avverkas.

Träningen tillsammans med ART har verkligen gett mig en rejäl ”boost” och jag ser fram emot sommaren med flera nya utmaningar.

                               – Tomas E.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.