v 8

vecka 7 avslutades på bästa tänkbara sätt med ett mycket trivsamt neoprenpass i simhallen med god uppslutning, nyttiga övningar och massvis med skojs. dessvärre utlovar vädergudarna tjuvnypig kyla för dagarna framöver vilket kommer att begränsa möjligheterna till löpning, framsidan på detta obra faktum är att än mer fokus kan läggas på högoktanig simträning.  
 
all träning med art är gratis och öppen för alla. medlemskap eller annan motprestation är ej ett krav. ingen kan vara för bra eller för dålig för att träna med art och all träning syftar till hälsa, välbefinnande och harmoni.
 
tisdag 22:a feb, simträning, kl 0630, simhallen, sundsvall.
onsdag 23:e feb, löpning, kl 0530, ö-grillen, alnö.
torsdag 24:e feb, simträning, kl 0630, simhallen, sundsvall.
lördag 26:e feb, löpning, kl 0900, ö-grillen, alnö.
söndag 27:e feb, simträning, kl 0900, simhallen, sundsvall.
 
köldgräns för löpning : – 15 g.
 
bild från dagens pass. på bilden saknas montelin, anna-k och den frustrerande ‘sjö-gubben’. 
 
vtdrkt
 
veckans triathlet : sara gradling sjöström.
 
turkiet_1
 

”Varför plågar du dig på det där sättet ? ”
Jag får den frågan ofta och svaret är enkelt : för att jag kan.

Allt började med en svensk klassiker 2006 som samma år följdes av Mazda Stockholm Triathlon (olympisk distans) och allt sedan dess är jag en triathlet. Triathlon – för att det är så förbannat roligt och för att jag lärt mig så mycket om mig själv och andra, jag har träffat inspirerande människor, rest till spännande platser och blivit många erfarenheter rikare. Och ändå är jag bara i början … i början av något som kommer att fortsätta i flera år framåt.

Jag har tidigare avskytt löpning, jag har aldrig gått i simskola, jag har svårt att cykla i kuperad terräng och jag är ingen utpräglad tävlingsmänniska … och trots denna mix av utmaningar så genomför jag mina triathlontävlingar och tri-träningar med ett leende.

Känslan när jag passerade mållinjen efter Järnmannen 2010 och möttes av mina käraste supportrar var obeskrivlig. Den 6:e augusti kommer jag åter att stå på startlinjen i Kalmar och jag hoppas och vill att så många som möjligt ska få uppleva denna fantastiska triathlontävling.  

                                     – Sara.”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.